NBA 2K14 [RELOADED] - Full - Hızlı - Torrent - İndir - PC

NBA 2K14 [RELOADED] - Full - Hızlı - Torrent - İndir - PC

NBA2K14 TORRENT İNDİR

Ardından kendimi ana menüde bulacağımı düşünürken, acı gerçekle karşılaşıyorum. Elimdeki sadece bir ön inceleme sürümü. Bu yüzden sadece Miami Heat ve San Antonio Spurs arasında maç yapabiliyorsunuz.
Yani ya Tim Duncan’lı Tony Parker’lı Spurs’ü galibiyete ulaştıracaksınız, ya da LeBron’lu Heat’le zaferi tadacaksınız. Biz yine de oyunun geliştirilmesinin sonlanmasını bekleyelim ve asıl yorumumuzu oraya saklayalım. Çünkü sonuçta oyunda henüz göremediğimiz “Path to Greatness” modu ve Crew modunun oyuna geri dönüşü bulunacak. Bununla birlikte 2K14’le birlikte başlayarak Euroleague takımlarının da 2K Sports’un NBA serisine eklendiğini söyleyelim. Yani bu sene Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes’i seçip maç yapabilmemiz mümkün olacak. Bu da Türk basketbolseverler için iyi bir haber.

NBA 2K14’ün ön inceleme versiyonu, LeBron James’li bir videoyla karşımıza çıkıyor.
Üzerine bolca su spreylenmiş olarak karşımıza çıkan LeBron’u görünce, ister istemez “bu adam bizi yer” düşüncesine kapılıyor ve hızlıca videoyu geçiyoruz. Ardından direkt olarak MyPlayer yani oyuncunuzu yaratma ekranında buluyorsunuz kendinizi. Toplamda 3 adet My Player yaratmanız mümkün görünüyor. Ancak bu ekran, geçtiğimiz senenin oyunuyla neredeyse tamamen aynı. Oyuncuların detayları, görünüş özellikleri ve hatta seçebileceğiniz dövmelerin çözünürlükleri bile değişmemiş görünüyor. İnceden bir kıllandığımı söylemeliyim.





En Düşük (minimum) Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP SP3 veya Vista SP1
İşlemci: Pentium 4 2.4 GHz Single Core processor veya dengi (2.8 GHz Vista)
RAM: 1 GB RAM
Ekran Kartı: 128 MB veya üzeri bellekli Radeon HD 2400, NVIDIA 6800 GT
Hard Disk: 8 GB Hard Disk alanı
DirectX: 9
Boyut:7.01 GB
Dosya türü:.iso
İndirme şekli: Torrent

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder