Max Payne 3 [RELOADED] - Full - Hızlı - Torrent - İndir - PC

Max Payne 3 [RELOADED] - Full - Hızlı - Torrent - İndir - PC

MAX PAYNE 3 TORRENT İNDİR

Yeni bir ülke, yeni bir başlangıç
Yapımcılar hani "Bu, Max'in hayatında yeni bir sayfa" açıklamasını yapmıştı ya, işte oyun başlar başlamaz aynı sözleri bir kez de Max'in ağzından duyuyoruz.
Böylelikle yapımcıların söyledikleriyle ikna olmayan Max Payne hayranları, Max'in kendi sözleriyle kendilerini daha iyi hissedebilir belki.

Oyuna ilk adım attığımda, bazı şeylerin hala aynı kaldığını hissettim. Max'i ilk görüşüm, anlattıkları ve arkaplanda çalan müzik (İlk oyunu hatırlayın), hikaye anlatımı konusunda Max Payne 3'ün de öncekileri aratmayacağını gösteriyor. Ara geçiş sahnelerinde kullanılan birden fazla görüntü ve karakterlerin söylediği önemli sözlerin ekranda belirmesi, neyi ciddiye alıp, neyi ciddiye almamamız gerektiğini vurguluyor belki de.

Adamımız pek bir yorgun. İçmeyi pek seviyor, kaçmayı da öyle. En azından görünen böyle. Başlıyor kendi kendine konuşmaya. Yeni bir başlangıç, eskileri geride bırakmak güzel olabilir. Evet, belki olabilir. Max böyle düşünüyor, ama buna belki o da inanmıyor. Çünkü geçmiş, her zaman onu yaralayan en büyük unsur. Şu an yaşadıkları da tuz biber oluyor belli ki. Peki neler yaşadı ki Brezilya'da?

Yeni hikayemiz, Max'in New York'dan ayrılıp, Brezilya - Sao Paulo'ya gitmesiyle başlıyor. Burada zengin bir ailenin güvenlik işleriyle uğraşmaya başlayan Max, terörist gruplarca gerçekleştirilen saldırılar sonucu tehlike altına giren güvenliği geri sağlamak için harekete geçiyor.








En Düşük (minimum) Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP SP3 veya Vista SP1
İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.4 GHz veya AMD Athlon II X2 2.6 GHz
RAM: 2 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA 8600 GT veya Radeon HD 3400
Hard Disk: 35 GB Hard Disk alanı
Boyut: 26.91
Dosya türü: iso
İndirme şekli: Torrent

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder