Far Cry 3 [RELOADED] - Full - Hızlı - Torrent - İndir - PC

Far Cry 3 [RELOADED] - Full - Hızlı - Torrent - İndir - PC

FAR CRY 3 TORRENT İNDİR

Oyun Hakkında

Adaya düşen korsana sarılır.
Direk Rambo olarak doğmadığımız ve görevlerin giderek zorlaştığını düşünürsek oyun içerisinde yetenek sistemi olması çok iyi bir tercih olmuş. Her seviye atladığınızda aldığınız yetenek puanlarınızı, 3 farklı yetenek ağacına dağıtabiliyorsunuz. Yetenek sisteminin yanı sıra, görevler sırasında en büyük yardımcımız olan crafting sistemi de oyuna güzel bir etki yapmış. Oyun içerisinde kullanacağınız, mermi çantasından tutunda, RPG roketlerini koyacağınız çantaya kadar her şeyinizi topladığınız malzemeler ile yapıyorsunuz. Öldürdüğünüz hayvanların derileri ya da topladığınız bitkiler ile yaptığınız eşyalar hayat kurtarır nitelikteler. 

Mesela, ilk başta sadece bir adet silah taşıyabiliyorsunuz oyunda. Kapasiteyi arttırmak istiyorsanız, bazı materyalleri toplamalı ve çantanızı yapmalısınız. Bu durum yanınızda taşıyabildiğiniz para miktarı ya da mermiler gibi birçok şey işin de geçerli durumda. Aslında birçok oyunda, kapasitelerin arttırılması oyuna çok da etki etmez. Ama Far Cry’da durum farklı. Örneğin yanınızda taşıdığınız merminin az olması, özellikle kamplara daldığınızda, bir süre sonra kurbanlık koyun gibi ortada kalmanızı sağlıyor. 

Far Cry 2’de karşımıza çıkan silahların bir süre sonra bozulması üçüncü oyunda rafa kalkmışa benziyor. Birçok oyuncuyu deli eden bu sistemin rafa kalkması isabetli olmuş. Oyun içerisinde yan görevlerimizden birisi olan iletişim kulelerini aktif etmek haritayı açmanın yanında, oyuna yeni silahlar eklemeye de yarıyor. Özellikle dikkat ediyorum, son dönemde çıkan FPS oyunlarının çoğunda gelen silah çeşitliliğinin yanında birçok yükseltme (upgrade) de mevcut. Ubisoft da bunu aynen devam ettiriyor. Çok derin olmasa da Far Cry 3 için de yükseltme sistemi hazırlamışlar. Silah çeşitliliğinin yanında çok cılız kalsa da, silahlarımız üzerinde yaptığımız ufak tefek oynamalar oyuna renk katmıyor değil.

Oyun Görüntileri





Oyun Videosu



Sistem gereksinimleri
En Düşük (minimum) Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6700 or AMD Athlon64 x2 6000+ dual-core
RAM: 4 GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 8800 GTX or ATI HD 2900 512 MB
Hard Disk: 15 GB Hard Disk alanı
DirectX: 9
Boyut: 9.64
Dosya türü: iso
İndirme şekli: Torrent

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder