Bioshock İnfinite[BlackBox] - Full - Hızlı - Torrent - İndir - PC

Bioshock İnfinite[BlackBox] - Full - Hızlı - Torrent - İndir - PC

BIOSHOCK INFINITE TORRENT İNDİR

Oyun Hakkında

BioShock Infinite, kabına, ismine ve onu karşılayan çoğu tanıma sığmayan bir hikaye fakat bundan önemlisi BioShock Infinite “derdi” olan bir oyun. Ken Levine ve Irrational Games ekibinin bir takım sıkıntıları var dile getirmek istedikleri, bu insanları yapımcı olarak, üreten olarak yaşamla ilgili rahatsız eden şeyler var ve bunun sonucu parasal kaygıların ötesinde söylemek istediklerini korkmadan ifade eden bir yapım olarak ortaya çıkıyor.

BioShock Infinite, oldukça sevilen ve benzer konseptte üretilmiş BioShock serilerinin devamı niteliğinde fakat bu hikayesel bir devamlılık değil. BioShock nasıl System Shock serilerinin ruhani takipçisi ise, BioShock Infinite’te, temellerine sadık fakat BioShock oyunlarıyla farklı bir evrende geçiyor.

Infinite’in hikayesi, daha önce BioShock serilerinde olduğu gibi alternatif bir dünya tarihini kapsıyor, özellikle Amerikan tarihini alıp, değiştiren ve güzeller güzeli uçan şehir Columbia’yı bu akışa entegre eden Infinite ekibi, gerçekten çok başarılı bir dünya çıkartmış.

Infinite’in dünyası, Ayn Rand’ın Objektivizm felsefesini kendi içine katıp yoğuran, korkutucu, büyük, olasılıkların sonsuz olduğu fakat bir o kadar ışıl ışıl bir dünya. Amerika’nın karanlık tarihini olduğu gibi alıp, ırk, din, cinsiyetçilik ve bunun gibi pek çok tabu olan konuyu korkusuzca işleyen Irrational, bu konuda ayakta alkışlanmayı hak ediyor doğrusu. Gökyüzünün ötesinde uçan mucize şehir Columbia’ya ilk ayak bastığınız vakit burasının bir cennet olduğunu düşünmeye başlıyorsunuz, insanları, yaşamları ve kimlikleriyle gerçek anlamda yaşayan bir yer Columbia.


Oyun Görüntileri




Oyun Videosu
Sistem gereksinimleri
En Düşük (minimum) Sistem Gereksinimleri:
İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: Core 2 Duo E4600 2.4GHz (Çift Çekirdekli) Veya Athlon 64 X2 Dual Core 5200 2.7 Ghz (Çift Çekirdekli)
RAM: 2 GB RAM
Ekran Kartı: GeForce GT 340 1 Gb Veya Radeon HD 3800 series 512 Mb
Hard Disk: 20 GB Hard Disk alanı
DirectX: 10
Boyut: 11.47 GB
Dosya türü: iso
İndirme şekli: Torrent

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder